Unde să căutăm?
showOnMapByList
Ai căutat: 

Înlocuirea duzelor diesel la un service auto

Servicii de întreținere
00:30
Filtre selectate: 1

Caracteristici de înlocuire a duzelor diesel

Duzele diesel reglează injecția de combustibil, de eficiența acestora depinde eficiența de combustie a combustibilului și cantitatea de emisii nocive în atmosferă. În funcție de proiectarea camerelor de combustie și a capetelor blocului de combustibil, există mai multe tipuri de injectoare:

  • Cu control neted
  • Cu șaibă reglabilă
  • Cu reglementare electronică - Common Rail. Acestea pot fi fie electromagnetice, fie piezoelectrice

În procesul de operare, aceste dispozitive se confruntă cu sarcini semnificative, coroziune și alte depozite apar pe suprafață, care formează un strat de lac. Adesea, acest lucru duce la necesitatea înlocuirii duzelor. Înainte de aceasta, se efectuează un diagnostic, care determină cauza defecțiunii și identifică piesele defecte.

Fiecare model de mașină are propriile sale caracteristici care sunt luate în considerare în timpul procedurii de schimbare, dar există o secvență comună de acțiuni:

  • Capacul motorului diesel este îndepărtat, duzele sunt eliberate din conducta de evacuare, conductele de combustibil și linia de combustibil
  • Suportul este eliminat
  • Sunt extrase duzele defecte cu inele cu ajutorul unui dispozitiv de tragere și se schimbă pe altele noi. Astfel, este posibil să se utilizeze aerosoli care să simplifice procesul de extracție
  • În plus, este posibilă schimbarea unor astfel de piese și consumabile ca inelele de etanșare, șuruburile pe tubul adaptorului. Verificați starea regulatorului de presiune
  • Asamblarea se efectuează în ordine inversă

Pentru a prelungi durata de viață a duzelor diesel, se recomandă ca acestea să fie inspectate și curățate o dată pentru 30 mii km de rulare.

Care este costul înlocuirii duzelor diesel la un service auto?

Prețul la un service auto în România este de la 0 ron la 0 lei și depinde de marca și modelul automobilului. Au fost identificate 10 service-uri auto, care oferă acest serviciu. Despre fiecare dintre ele puteți citi recenziile, aflați ce preț vă așteaptă pentru acest sau alt serviciu și vă puteți programa imediat la service-ul auto selectat.

Pentru a adăuga acest site pe pagina principală, fă click pe imagine și apoi „Acasă”
Acasă.