Unde să căutăm?
showOnMapByList
Ai căutat: 

Înlocuirea pompei de carburant la un service auto

Servicii de întreținere
14:30
Filtre selectate: 1

De ce să înlocuiți în timp util pompa de combustibil?

Funcția pe care o efectuează pompa de combustibil este de a lua combustibil din rezervor și a-l alimenta la motor. Cel mai adesea se află în rezervorul de combustibil. Defectarea pompei duce la incapacitatea de pornire a motorului, deci este important să se diagnosticheze periodic întregul sistem, să se schimbe în timp util filtrele contaminate sau deteriorate. Este optim că în timpul călătoriei rezervorul are cel puțin un sfert de combustibil. Astfel de măsuri preventive vor contribui la prelungirea duratei de viață a pompei de combustibil.

Să suspectați probleme cu pompa de benzină este posibil la:

  • Prezența zgomotului exterior
  • Durata de pornire a motorului este crescută
  • Scăderea puterii vehiculului
  • Defecțiuni la funcționarea motorului

În cazul în care apar astfel de defecțiuni, trebuie efectuat un diagnostic detaliat al sistemului de alimentare cu combustibil. Una dintre problemele posibile poate fi eșecul pompei de combustibil. În acest caz, este necesar să îl înlocuiți. Pentru a face acest lucru:

  • Pompa de benzină și releul său sunt inspectate pentru daune
  • Pompa este scoasă și înlocuită cu una nouă
  • Se verifică integritatea și operabilitatea sistemului

Înainte de procedura de schimbare se recomandă verificarea funcționalității, înlocuirea sau repararea, dacă este necesar, a filtrelor, a conductelor de combustibil și a conexiunilor electrice.

Care este costul de înlocuire a pompei de combustibil a vehiculului la un service auto?

Prețul la un service auto în România este de la 900 ron la 900 lei și depinde de marca și modelul automobilului. Au fost identificate 12 service-uri auto, care oferă acest serviciu. Despre fiecare dintre ele puteți citi recenziile, aflați ce preț vă așteaptă pentru acest sau alt serviciu și vă puteți programa imediat la service-ul auto selectat.

Pentru a adăuga acest site pe pagina principală, fă click pe imagine și apoi „Acasă”
Acasă.