Unde să căutăm?
showOnMapByList
Ai căutat: 

Curățarea duzelor de benzină la un service auto

Servicii de întreținere
08:30
Filtre selectate: 1

De ce să spălați (curățați) duzele injectorului?

Cea mai importantă problemă a duzelor de benzină este apariția contaminanților și a diferitelor depozite în procesul de operare. Acest lucru depinde în primul rând de calitatea slabă a combustibilului și de încălzirea constantă a dispozitivului.

Atunci când apar probleme cu funcționarea motorului, consumul de combustibil este mărit și puterea mașinii este redusă, este necesar să se diagnosticheze duzele. Multe stații de service auto sunt dotate cu standuri de diagnoză speciale, pe care le puteți testa capacitatea de producție și torța de pulverizare. Acest lucru va permite să determinați cu precizie defecțiunea și să aflați în ce cazuri este necesară curățarea și în care doar înlocuirea duzei va ajuta.

Anumit interval este prevăzut pentru spălarea duzelor diesel, care este de 25-30 mii km de rulare. Cu întreținere regulată, se păstrează toate standardele necesare productivității, economiei și toxicității.

Există mai multe metode de curățare a duzelor de benzină ale injectorului:

  • Prin adăugarea de aditivi chimici în rezervorul de benzină
  • Cu utilizarea echipamentului specializat pentru spălarea cu ultrasunete
  • Sistem complex, care implică purificarea chimică și profilaxia sistemului de combustibil

Când efectuați oricare dintre proceduri, este recomandabil să inspectați și, dacă este necesar, să înlocuiți filtrele, ochiurile rezervorului de gaz și alte consumabile.

Сare este prețul de spălare a duzelor de benzină la un service auto?

Prețul la un service auto în România este de la 0 ron la 0 lei și depinde de marca și modelul automobilului. Au fost identificate 10 service-uri auto, care oferă acest serviciu. Despre fiecare dintre ele puteți citi recenziile, aflați ce preț vă așteaptă pentru acest sau alt serviciu și vă puteți programa imediat la service-ul auto selectat.

Pentru a adăuga acest site pe pagina principală, fă click pe imagine și apoi „Acasă”
Acasă.