Unde să căutăm?
showOnMapByList
Ai căutat: 

Repararea duzei de benzină la un service auto

Servicii de întreținere
16:30
Filtre selectate: 1

Consecințele defecțiunilor și caracteristicile de reparare a duzelor de benzină

Duza este parte integrantă a mașinii moderne, facilitează alimentarea cu combustibil în camera de combustie. Duzele de benzină ale mai multor mașini moderne au un design separat, există două tipuri de astfel de dispozitive:

  • Pentru injecția de combustibil de înaltă presiune
  • Pentru presiune scăzută de injecție a combustibilului

Cu timpul, fără o întreținere adecvată, curățare sau curățare preventivă, această parte devine murdară, ruginită. Ca urmare, injectorul de benzină nu mai îndeplinește funcțiile sale, ceea ce duce la:

  • Pornirea motorului cu probleme
  • Capacitate redusă
  • Blocarea motorului
  • Consumul crescut de combustibil
  • Motorul funcționează rigid și instabil

În acest caz, efectuați diagnosticarea pe un stand special. În prealabil duzele sunt curățate cu ultrasunete pentru a obține rezultate mai fiabile. Această metodă vă permite să determinați exact ce element trebuie curățat și pe care să îl înlocuiți. Un număr mare de depuneri sau deteriorări semnificative datorate coroziunii nu pot fi spălate, caz în care este necesară înlocuirea pulverizatorului sau a întregii piese.

Duzele electronice se supun diagnosticării computerelor, timp în care senzorii transmit date privind erorile în funcționarea sistemului de alimentare cu combustibil. Acești indicatori sunt analizați, se face o verificare a încărcării maxime și medii de lucru, precum și a timpului liber. Izolația este testată pe linia de retur. Dacă valorile depășesc norma, injectorul suferă un defect sub microscop. Pe baza problemelor identificate, se schimbă fie multiplicatorul, fie nebulizatorul, corpul sau electromagnetul este înlocuit mai rar.

Care este costul reparării duzelor de benzină la un service auto?

Prețul la un service auto în România este de la 0 ron la 0 lei și depinde de marca și modelul automobilului. Au fost identificate 10 service-uri auto, care oferă acest serviciu. Despre fiecare dintre ele puteți citi recenziile, aflați ce preț vă așteaptă pentru acest sau alt serviciu și vă puteți programa imediat la service-ul auto selectat.

Pentru a adăuga acest site pe pagina principală, fă click pe imagine și apoi „Acasă”
Acasă.