Unde să căutăm?
showOnMapByList
Ai căutat: 

Polisharea farurilor la un service auto

Servicii de întreținere
07:30
Filtre selectate: 1

De ce trebuie polisharea farurilor auto?

Calitatea iluminării influențează direct vizibilitatea drumului și siguranța conducerii, deci trebuie să monitorizați starea farurilor. În timpul conducerii pe sticlă, mici zgârieturi și ciobituri pot fi lăsate de la impactul molozului, particulelor de nisip. Ca urmare, lumina devine slabă, vizibilitatea se deteriorează.

La depășirea acestei probleme va contribui o simplă lustruire:

  • În primul rând, este necesar să pregătiți sticla (difuzorul) pentru procedură. Pentru a face acest lucru, părțile din jur sunt izolate, farul însuși este curățat, spălat și uscat
  • La prima etapă de polishare, suprafața este ștefuită până când devine mată. Este important ca geamul să nu se supraîncălzească excesiv și să nu apară fisuri. Atunci când se utilizează o mașină de șlefuit, roata abrazivă este umezită constant, astfel absoarbe toate impuritățile
  • A doua etapă constă în lustruirea curată cu un lichid pentru lustruire, cu care se freacă timp de 5 minute

După efectuarea acestei proceduri, un lac de protecție poate fi aplicat de sus. Acesta este un acrilic special transparent, care este suprapus în două straturi de sus în jos. Protejează bine farurile lustruite de deteriorările mecanice.

Farurile curate oferă un fascicul strict direct de lumină, care iluminează perfect linia rutieră și obiectele din jur.

Care este prețul pentru polisharea farurilor la un service auto?

Costul la un service auto în România este de la 60 RON la 100 lei și depinde de automobil, dificultatea și cantitatea lucrărilor. Au fost identificate 12 service-uri auto, care oferă acest serviciu. Despre fiecare dintre ele puteți citi recenziile, afla ce preț costă acest sau alt serviciu și vă puteți înregistra imediat la service-ul auto selectat.

Pentru a adăuga acest site pe pagina principală, fă click pe imagine și apoi „Acasă”
Acasă.